Om oss

Rörmokare som gör små och stora jobb

Välkommen till ett familjeföretag inom VVS i Stockholm med 15 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder. Vi erbjuder helhetslösningar inom VVS för privatpersoner, fastighetsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm med omnejd.

Vi arbetar varje dag hårt för att erbjuda våra kunder tekniska lösningar inom allt som har med VVS att göra. I vårt tjänsteutbud hittar du det mesta från avloppsrensningar och andra enklare servicearbeten till installation av värmepumpar och hela stambyten i fastigheter. Med hjälp av våra kunniga och erfarna samarbetspartners kan vi även genomföra fullödiga totalentreprenader. Vi strävar alltid efter långsiktig driftsäkerhet samt väl fungerande funktion i alla våra arbeten.

Miljön är i fokus för oss

Vi arbetar alltid med ett stort miljötänk och använder därför miljövänliga och återvinningsbara material i så hög utsträckning som möjligt. Våra ledord är tillgänglighet, trygghet och kompetens och alla våra medarbetare är välutbildade, professionella och serviceorienterade.

Anlitar du oss får du en personlig kontakt under hela arbetets gång, du behöver alltså inte ha kontakt med flera personer under arbetets gång. Vi är punktliga och alltid noga med att hålla budget och överenskomna tider.

Hundra procent nöjda kunder är vårt mål

Sedan vi inledde vår be har vi jobbat enligt en modell som innebär att vi inte ska ha flest kunder – vi ska ha de nöjdaste kunderna i Stockholm. Att våra kunder hela tiden återkommer och anlitar oss som rörmokare i Stockholm tar vi som ett kvitto på att vi har lyckats. Vi hoppas att även du i framtiden blir en av dessa.

Välkommen att kontakta oss redan idag – hos oss får du den VVS-expertis du behöver.

Välkommen till en etablerad aktör i VVS-branschen!